Uudistimme valikoimaamme asiakaspalautteiden pohjalta!

Mustaa huppari on nyt tilattavana kahdessa eri mallissa: vetoketjulla tai ilman. Kummastakin hupparimallista löytyy istuvuuden takaamiseksi niin naisten kuin miesten malli. Kesä tekee myös kovasti tuloaan ja päätimme samaan syssyyn lisätä suositun snapback-lippiksen verkkokaupan valikoimiin.

Kevään kunniaksi postikulut veloituksetta yli 50€ tilauksiin 5.4. – 19.4.2017!

Tervetuloa ostoksille!

Verkkokauppamme on virallisesti avautunut!

Halftime Oy haluaa toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan ja tilaamaan Crohn ja Colitis ry:n kannatustuotteita!

Teemme yhteistyötä Crohn ja Colitis ry:n kanssa ja lahjoitamme jokaisesta tilauksesta 10% tukemaan yhdistyksen toimintaa. Yhdistys käyttää lahjoituksia edistääkseen IBD:tä sairastavien sekä heidän läheistensä hyvinvointia ja elämänlaatua.

Näin alkuun verkkokaupassa on ostettavissa neljää tuotetta: hupparia, t-paitaa, kangaskassia sekä pipoa. Aikuisten hupparia sekä t-paitaa löytyy kolmessa eri värivaihtoehdossa: valkoisena, tummansinisenä sekä fuksian värisenä. Lasten hupparit ja t-paidat ovat tilatavissa kahdessa värissä: fuksiana sekä tummansinisenä.  Käytännöllistä kangaskassia löytyy natural -kuosissa ja trikoopipoa harmaana sekä valkoisena. Toimitusajat vaihtelevat 2-10 arkipäivän välillä, koska postitamme tuotteita sykleittäin kerran viikossa.

Haluamme, että asiakkainamme teillä on mahdollisuus vaikuttaa verkkokaupan sisältöön. Tämän takia pyydämmekin teitä lähestymään meitä toivomillanne tuoteideoilla ja lupaamme ottaa kaikki ehdotukset huomioon, kun suunnittelemme uusia tuotepaletteja.

Toimintamme perustuu laadukkaaseen tuotevalikoimaan, pitäviin toimitusaikoihin sekä osaavaan henkilökuntaan. Olemme helposti tavoitettavissa eri kanavien kautta, joten ethän epäröi olla meihin yhteydessä!

Lisätietoa IBD:stä sekä Crohn ja Colitis ry:n toiminnasta löydät täältä: www.ibd.fi

Lisätietoa Halftime Oy:stä löydät täältä: www.halftime.fi